Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Wat te doen met puin bij een verbouwing

verbouwing

Ga je binnenkort verbouwen? Een puincontainer huren bij Puincontainershop is dan een goed idee. Je krijgt met flinke bergen afval te maken, dus met je eigen afvalcontainer kan je dit niet aan. Wanneer je afval snel opruimt, dan maakt dit het verbouwen een stuk gemakkelijker. Plaats de container op een strategische plek zodat je alles snel afvoert. In dit artikel leer je wat je moet doen met puin tijdens je verbouwing. Zo kan je de verbouwing die je gaat doen een stuk gemakkelijker maken.

Veel sneller werken

Wanneer je kiest voor een container huren, dan kan je daar veel tijd mee winnen. Je hebt al je tijd al nodig voor het verbouwen, dus hoe efficiënter je kan zijn, hoe beter dit is. Heb je bijvoorbeeld een hout container via Puincontainershop.nl verzorgd? Dan kan je zo al je hout kwijt en hoef je dit niet in aanhangers naar de milieustraat af te voeren. De tijd die je dan bespaart kan je goed gebruiken om aan je sloop- en bouwwerk te besteden. Het zal je verbazen hoeveel tijd je kan winnen wanneer je gewoon een container kan vullen en deze kan laten ophalen door de ophaaldienst.

Altijd plek voor het afval

Het is belangrijk dat je niet onderschat hoeveel afval er vrij zal komen als je gaat verbouwen. Ook is het belangrijk dat je goed beseft dat puin een andere afvalstroom is dan sloopafval. Dit betekent dus ook dat je er goed aan doet wanneer je een container kiest waar je dit allemaal in kwijt kan, zonder dat je er verder nog een zorg om hebt. De container moet multi-inzetbaar zijn en het is ook nog eens belangrijk dat deze groot genoeg is. Je mag een container tot 20 centimeter boven de rand vullen, dus dat geeft jou een goede indicatie van welk formaat je nodig hebt om altijd plek voor het afval te hebben.

De geschikte container voor jouw verbouwing

Elke verbouwing is anders. Denk alleen al aan de andere materialen die je in de verschillende ruimtes gebruikt. Daarom is het ook van belang om de passende afvalcontainer voor de verbouwing te kiezen. Dit kan een houtcontainer zijn, of een container voor groenafval. Of je hebt misschien wel veel bouw- en sloopafval. Je kan het jezelf gemakkelijk maken met een bouwafval container, want daar kan je meerdere stromen in kwijt. Dit is altijd een slimme zet te noemen.