Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Wil jij een bos paarse tulpen kopen?

De tulp is een echt seizoensproduct en het kan daardoor erg lastig zijn om op andere momenten in het jaar paarse tulpen te kopen. Of wat voor kleur dan ook eigenlijk maar. Vaak zie je deze bloemen alleen in het voorjaar in bloemenzaken of bij kwekers. Wil je op een ander moment in het jaar een mooie bos paarse tulpen kopen, dan is dit vaak niet mogelijk. Maar gelukkig is er nu tulpen.nl, bij hen kun je op ieder moment in het jaar terecht voor een mooi boeket van deze bloemen! Door hun speciale kas en speciale kweekomstandigheden kunnen zij deze bloemen echt ieder moment leveren.

Paarse tulpen

De tulp doet mensen denken aan het voorjaar en daardoor is het een bloem die vaak zorgt voor een vrolijk gevoel. Het voorjaar betekent immers dat we de donkere winter achter ons hebben gelaten en we weer toe kunnen leven naar de zomer. Haal je op een ander moment in het jaar paarse tulpen in huis, dan word je hier vanzelf vrolijk en opgewekt van! Waar het bij andere bloemensoorten vaak saai is om een heel boeket van één soort te hebben, heb je daar met de tulp helemaal geen last van. De combinatie van de kleurrijke bloemenhoofden en het mooie en volle groene blad zorgt voor een prachtig boeket zonder dat je hier nog iets anders aan toe hoeft te voegen. Een boeket paarse tulpen is leuk om voor jezelf in huis te halen, maar het is ook uitstekend te gebruiken als cadeautje voor iemand anders. Omdat iemand jarig is, een jubileum te vieren heeft of gewoon omdat je iemand een hart onder de ruim wilt steken. De ingetogen en warme kleur maakt paarse tulpen voor ontzettend veel gelegenheden ontzettend geschikt en het is dus echt een soort om te overwegen als je een mooi boeket zoekt!

Diverse kleuren

Is paars het niet helemaal voor jou? Niet getreurd, bij tulpen.nl vind je namelijk meer dan alleen maar paarse tulpen! Je kunt er ook terecht voor deze bloemen in bijvoorbeeld de kleuren:

  • geel
  • wit
  • rood
  • roze

Daarnaast zijn er ook multicolor varianten, dat houdt in dat de bloem meerdere kleurtinten heeft. Bijvoorbeeld een donker oranje buitenblad en in de kern meer lichtoranje en zelfs geel. Ook kun je kiezen voor gemengde tulpenboeketten, waarbij verschillende kleuren in één boeket gebruikt worden. Door deze ruime keus kun je dus altijd een boeket vinden dat helemaal past bij jou of bij degene aan wie je de bloemen wilt geven! Wil jij paarse tulpen bestellen of een andere kleur? Dan doe je dat dus heel eenvoudig via tulpen.nl. Je kiest de gewenste kleur en vervolgens het aantal bloemen, dit kan variëren van 12 tot maar liefst 200. Eventueel voeg je nog een persoonlijke boodschap toe, wat leuk is om te doen als je het als cadeautje koopt. De bloemen worden vervolgens in een stevige platte doos naar ieder gewenst adres gestuurd. Zo kun je zelf gemakkelijk een boeket kopen, maar je kunt zo ook heel eenvoudig een boeket paarse tulpen laten bezorgen als een cadeautje!

Lees meer…