Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Wilt u een hekwerk voor een dakterras laten plaatsen?

Wij mogen in de zomermaanden de namiddag graag doorbrengen op ons prachtige dakterras. Een lekker wijntje, stukje kaas en de ondergaande zon staan voor ons garant voor heerlijk genieten op ons dakterras. De laatste tijd is het steeds vaker dat we voor de tuin kiezen in plaats van voor ons dakterras, dit heeft alles te maken met de kleinkinderen en het feit dat we sinds kort oppas voor ze zijn op de dagen dat niet alleen papa maar ook mama weer aan het werk is. Met enige regelmaat komen onze kleinkinderen hier over de vloer en aangezien wij geen hekwerk om ons dakterras hebben, kiezen we dus vaker voor de tuin met de kleinkinderen dan voor het dakterras. Hier willen we eigenlijk wel verandering in brengen zodat we ook als de kleinkinderen er zijn op het dakterras kunnen zitten, bovendien is het sowieso veiliger om een hekwerk om het dakterras te hebben. Na een paar weken er samen over te hebben gesproken besloten we om de daad bij het woord te voegen en zo kwam het dat we het internet afspeurden naar hekwerk voor een dakterras. Keus te over op het internet dus een probleem was het niet om een hekwerk voor ons dakterras te vinden. Echter de ene na de andere site gaf ons niet het gevoel van ‘yes’ dit is wat we zoeken. Er bleek nogal wat verschil te zitten in de verschillende soorten hekwerk voor een dakterras. We hadden bijna de hoop voor die avond opgegeven om een hekwerk voor ons dakterras te vinden, toen de site balkonhekken.info voorbijkwam. Op de site zagen we een aantal leuke ideeën voor een hekwerk om ons dakterras. Via de mail hebben we om informatie gevraagd en ons mailtje werd zeer vlot beantwoord. Binnen afzienbare tijd hadden wij de geheel vrijblijvende offerte in huis en waren we nog maar een telefoontje verwijderd van een hekwerk om ons dakterras. We hebben onze fiat gegeven voor de offerte en daarna ging het allemaal snel en inmiddels genieten we alweer een aantal weken in de namiddag op ons geliefde dakterras, samen met de kleinkinderen.

Indien u een hekwerk voor uw dakterras wilt is dit de absoluut de site waar u wezen moet

Het klinkt wel heel simpel om een hekwerk om een dakterras te laten aanbrengen maar ieder die hier mee te maken heeft gehad, weet als geen ander dat het niet zo simpel is als dat het lijkt. Er moeten heel veel keuzes gemaakt worden die allemaal invloed op elkaar hebben. Deze site is dan ook voor ons zeer verhelderend geweest zodat wij vlot onze keus hebben kunnen maken.

Door de site balkonhekken.info hebben wij nu een veilig dakterras waar ook de kleinkinderen kunnen spelen

Wij kunnen alleen maar onze lof uitspreken over deze site omdat:

  • Zij ons een gedegen en eerlijk advies hebben gegeven
  • Zij uiterst vakkundig werk hebben geleverd
  • Zij zorg hebben gedragen voor een vlotte afhandeling

Het bekijken van deze site is meer dan de moeite waard en wie weet geniet u binnenkort ook van een fantastisch hekwerk om uw tuin of terras.