Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Zeer mooie raamfolie bestellen

raamfolie

raamfolie

Raamfolie kan je in diverse modellen bestellen. Ook het materiaal waar deze van gemaakt zijn, zijn in verschillende soorten te bestellen. Vroeger bestond er alleen maar plakfolie. Erg mooi, alleen wanneer je deze weer wilde verwijderen was dit meestal een ramp. Helemaal wanneer je deze al vele jaren op de ramen had zitten. Het eraf halen was een onmogelijke klus. Hierdoor was ik een beetje huiverig om in onze nieuwe woning wederom dit materiaal aan te gaan schaffen. Echter staat het wel erg leuk en daarom was ik hier toch weer naar op zoek.

Statische raamfolie is de oplossing

Het makkelijke aan deze raamdecoratie is dat het geen stof aantrekt, zoals vele gordijnen vaak doen. Ook is het makkelijk schoon te maken. Toen ik had besloten om mijn voordeur en ook mijn keuken weer van dit folie te voorzien, ben ik op de website van WindowDeco terecht gekomen. Wat mij meteen opviel was het enorme assortiment. Meteen viel mijn oog op de statische modellen.Voordeel is dat deze niet op de ramen wordt geplakt, maar door de statische aantrekkingskracht goed blijft zitten. Op deze manier is het makkelijk aan te brengen, maar ook eraf halen is geen enkel probleem. Meteen een bestelling gedaan.

Binnen een paar dagen nadat ik deze bestelling de deur uit had gedaan, kreeg ik deze al binnen. Verpakt in een stevige doos werd mijn folie verzonden. Het staat erg mooi en de kwaliteit is bijzonder mooi.
WindowDeco is echt de expert in dit soort raamdecoratie.