Inspiratie voor wonen en verbouwen

Laat je inspireren tot bijzonder wonen!

Zoekt u een mooi huis dat te koop staat in Stadskanaal?

Mijn vriend en ik wonen al jaren in de stad Groningen. Wij hebben ondertussen een kindje gekregen in het huurappartement waarin wij wonen. Wij hadden graag willen verhuizen naar een koopwoning in de stad Groningen. Wij hebben ons hierin al een aantal jaren georiënteerd op Funda maar helaas zijn wij vaak te laat geweest of hebben wij niet hoog genoeg geboden. Wij hebben onze filters zodanig ingesteld dat wij maximaal zitten. Dit is echter niet een wenselijke situatie. Omdat wij nu ook een tweede kindje op komst hebben willen wij eigenlijk wat serieuzer gaan kijken naar een andere woning. De noodzaak begint nu namelijk ook toe te nemen dat wij meer ruimte tot onze beschikking hebben. Wij hebben daarom gezocht naar een goede makelaar in een buitengebied van de provincie Groningen. Wij zijn toen gaan zoeken in ons netwerk maar er was niemand die hierin voor ons een gouden tip had. De standaard tips zoals: meld je aan bij verschillende makelaars op Facebook, hebben we reeds gedaan. We zijn bij verschillende pagina’s van makelaars aangesloten om gebruik te kunnen maken van “volgersgeluk”. Hierbij worden Facebookgebruikers die de pagina volgen van de makelaar, een dag eerder geïnformeerd over een nieuwe woning. Maar nu wilden wij onze woonwens wel eens serieus bespreken met een makelaar. Omdat wij onze zoektocht hebben uitgebreid wat betreft het zoekgebied, zijn wij eigenlijk op zoek naar een huis die te koop staat in Stadskanaal. Waarom wij een huis te koop zoeken in Stadskanaal is omdat de ouders van mijn vriend in Stadskanaal wonen. Dit leek ons voor de toekomst wel handig, vandaar dat wij een huis zochten dat te koop staat in Stadskanaal.


Er stond een prachtig huis te koop in Stadskanaal

Op de website van makelaardijboekelo.nl zagen wij al snel dat er een uitgebreid woningaanbod stond. Zo zagen wij ook dat er een huis te koop stond in Stadskanaal. Dit leek ons wel een mooi huis en het huis stond er ook nog maar net op. Wij hebben toen meteen gebeld en konden het telefoonnummer van het bedrijf vinden op makelaardijboekelo.nl . Op deze manier waren wij er snel bij. Helaas was de woning al onder bod, maar wij zouden worden geïnformeerd als dit zou uitlopen op niets. Helaas hebben wij hier niets meer van gehoord. Echter hebben wij naar aanleiding van dit telefoongesprek nogmaals een gesprek gevoerd. Wij hebben toen ervaren dat de mensen bij makelaardijboekelo.nl erg vriendelijk en dienstbaar waren. Wij hebben uitgelegd dat wij een huis te koop in Stadskanaal zoeken en dat wij hier al jaren mee bezig waren. De medewerker was erg meedenkend en begripvol en snapte de urgentie die wij hadden bij het zoeken naar woning. Sindsdien hebben wij op meerdere momenten al telefonisch contact gehad omdat er een huis te koop stond in Stadskanaal. Telkens was de aangeboden woning niet wat wij zochten maar we zijn nog steeds met elkaar in gesprek over de mogelijkheden die we blijven verkennen met elkaar.

Zoekt u een makelaar die ontzettend vriendelijk en dienstbaar is?

Staat er een huis te koop in Stadskanaal, en u wilt deze woning graag hebben? De mensen van makelaardijboekelo.nl zijn regiomakelaars die zicht hebben op de markt in de omgeving van Stadskanaal. Kortom:

  • Surf een keer naar deze site
  • Bekijk wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Maak een afspraak om een huis te bekijken

Ik hoop dat u hier ook een mooie woning kunt vinden.